By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 7-May-2009 08:00 Email | Share | Bookmark
Jalan2 KL ~ 1st Day Lagi...





Tarikh: 01.May.2009 ~ 02.May.2009
Masa: 8pm ~ 10am
Tempat: Rumah K'zah ~ Bukit Jelutong, Shah Alam

Ni lak xtvt kami selepas ibu ke umah mama anis... Balik jer umah angah kat Selayang, kami pun bersiap2 ke umah k'zah kat Bukit Jelutong ni...
Ni kira 1st time ibu ke umah k'zah... Mak and family angah dah 2-3 kali p... K'zah ni cousin ibu sebelah arwah ayah...
M'ngah tu lak kakak arwah ayah...

Ni pun sbb m'ngah dah selalu bising sbb tak jejakkan kaki keumah dia... Umah ni pun diorg baru duk thn lepas... Kira umah baru la ni...
Mlm tu kami tido umah k'zah... Pepepun sampai gak ibu and anak2 kat umah k'zah & m'ngah ni...

Thanks tu angah sbb bawa kami ke umah k'zah yg cantik dan menawan tu...





























View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net