By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-May-2009 11:16 Email | Share | Bookmark
Jalan2 @ KL...



Salam semua... Cuti 1st Mei yg lepas ibu bawa abg long, Aina & mak p KL... Macam biasa abah tak ikut, abah ada kirja...so kami ber4 je la yg p... Kami p naik tren, saja nk kasi abg long rasa naik tren... At the same time ibu pun nak merasa gak naik tren ni... Yelah dah lama tak naik, klu tak silap ibu last ibu naik tahun 1998... Haaaa dah lamakan...lebih dari 10 tahun... Anyway memang best naik tren ni...kejap jer dah sampai KL...dlm 2jam 15 minit sampai Kepong Sentral... InsyaALLAH nak naik lagi la... Tandanya nak turun KL lg la tu...kihkihkih...

So, 1st day ibu p melawat Anis (Mama Aisya) yg masih dalam pantang dgn Cheek Mawarni... Abg long and mak tinggal umah abg ibu kat Selayang... Kul 12pm Cheek ambik ibu and Aina kat Greenwood Gombak... Kami ingat nak naik LRT and than teksi p umah Anis, sbb kami tak da transport.... Tapi last minit kawan Cheek nak tumpangkan kami sampai umah Anis... Alhamdulillah...terima kasih bebanyak kepada kawan Cheek yg baik hati tu...

Kul 2pm k'ana & co lak sampai... Lagi meriah kat umah anis tu... K'ana pun baru habis pantang, so kat situ ada 2 baby...sepasang lak tu...Baby Airell Haykal & Baby Aira Nur Anaqi...

Semua pikcas2 ni di tangkap kat umah Anis... So, layan yer la eekkk pikcas2 ni...



Tarikh: 01 May 2009
Masa: 12.30pm ~ 5pm
Tempat: Rumah M.I.L Anis ~ Ampang



Ni pikcas anak dara ku yg masih bertudung dan tak bertudung... Sejak 2 menjak ni Aina klu nak berjln sure dia nk pakai tudung...alhamdulillah...sejuk perut ibu...

And pikcas sebelah tu aunty cheek yg sedaya upaya utk dekat dgn Aina... Aina tak nak dgn aunty cheek nye tu...ibu yg susah sbb asyik nak merap jer dgn ibu...ishishish...memang kacau betoi Aina ni...



Aunt Cheek yg tak putus asa utk mendapatkan Aina... Entah kenapa Aina tak nk dgn org...agaknye Aina tak pernah tgk aunty cheek kot...tu yg dia segan...hehehe..

Pikcas sebelah tu Aina dgn aunty Anis... Ha...dgn Anis dia mau lak...agaknye ada bau keibuan kot... So, cheek cepat2 kawin tau...



Ni lak pikcas ibu dgn baby2 yg ada kat situ... Cheek pun dgn baby Aira, kenapa tak da lak pikcas Cheek dgn baby Airell yer... Sori cheek lupo nk snap ler...

Yg sebelah tu pikcas k'ana dgn anak2 dia... Dah sepasang anak k'ana, samalah dgn ibu and Anis...





Comel tak 2 org baby ni??? Baby Airell yg putih and baby Aira yg debab... Klu tgk baby Aira, memang geram dgn pipi dia yg labuh tu...tembam giler...
Baby Airell lak time tu asyik tido jer... Lagi kami bising lagi sedap dia tido...



Pikcas 2 baby yg asyik nk tido jer... And baby Aina yg tak dapat kacau baby Airell yg lena diulit intan...

Ni pikcas kami2 yg ada dirumah anis...





Tghari tu Anis masak macaroni grg... Peegrrhhh memang sedap giler... Lupo lak nak minta resepi...

Anyway to Anis & Izarul tq very much diatas layanan and makanan yg dihidangkan...
To Cheek...tq sbb bawa Liyana & Aina ke rumah Anis...
To K'Ana...tq sbb sudi hantar Liyana balik walaupun hanya di Greenwood Gombak...

Terimalah awards ni utk kenang2an...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net