By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Apr-2009 10:55 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday To...Mak, Abg Long & K'Ngah...



Happy besday to my lovely mum...Pn. Hamidah Binti Muhd Sukor yg ke 54thn...
Semoga mak sihat2 selalu dan ceria bersama kami anak2 dan cucu2...juga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...amin...

Besday mak on 25.04 yg lepas and malam tu kami celebrate kat Pizza Hut... Feveret my mum...
Memandangkan dalam bulan ni ada 3 org punya besday, maka ibu sekalikan utk buat celebration besday...

Ibu guna voucher pizza yg ibu menang dgn sinar ari tu... Tetamu kami mlm tu tak ramai just family kakak, k'teh & hubby (kakak abg long)...
Abg and adik ibu tak dapat nak balik sbb masing2 sibuk dgn hal masing2... So, kami jer la yg celebrate besday mak...



Nilah mak kesayangan kami... Mlm tu mak kata memang surprise...sbb mlm tu ibu just ajak mak p makan jer...tak bagi tau kat na... Bila sampai pizza baru mak cakap 'oooh pizza...bestnye...' Pastu tgk2 meja kami panjang...mak tanya lagi kenapa ambik meja panjang...utk makan 13 org... Ibu cuma jawab tak tau menager tu yg kasi...hehehe... Actually memang ibu dah buat tempahan utk mkn mlm tu... Sehinggalah family kakak sampai and k'teh sampai baru la mak tau nak mkn reramai...
Tgh2 makan, ibu suruh budak pizza kluarkan kek sambil nanyi...hapy birthday to you... Surprise...



And happy belated besday to my brother-in-low...abg long...En. Rosli Bin Zakaria yg ke 46thn And my lovely nice...k'ngah...Norshaida Fareza Binti Rosli...yg ke 13thn Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki and berbahgia selalu sehingga ke akhir hayat...amin... 2 beranak ni punya besday dlm bulan ni...bulan April...
Abg long on 14.04 and k'ngah on 09.04...

Diorg pun surprise gak kami buat celebration kat situ... Yg plan benda ni just ibu, k'long and my hubby yg lain2 memang tak tahu...

Actually minggu ni k'ngah tak leh balik dr hostel, memandangkan ibu nk buat surprise besday ni so mama dia buat la surat kebenaran balik, alasan nk buat kenduri...hahaha...buat kenduri kat pizza... oklah tu kan..kan..kan..

Apa2 pun mlm tu memang enjoy and happy sampaikan pikcas ibu and abah pun tak dak... Memang frust sbb lupa nak snap pikcas kami...

Anyway thanks to k'long sbb kek tu k'long yg sponsor... Ibu just sponsor pizza...dari sinar fm...hehehe









View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net