By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 22-Apr-2009 07:23 Email | Share | Bookmark
Cerita Di Hari Ahad...

Ni semua citer hari ahad yg lepas... Ibu tak dak masa nk upload pikcas2 ni and baru la ni ada masa sikit tu pun dok curi2 update...hehehe...

Last week kami cuti 3 hari sempena Hari Keputraan Sultan Perak, Sultan Azlan Ibu tak kemana2 just balik kg umah mak jer...

Emmm kat bawah ni adalah our breakfast on last sunday... Minggu ni semua org malas termasuklah ibu, so kali ni breakfast kami made in kedai....hehehe....
Lagipun ibu memang dah lama nak rasa mee udang banjir yg kat Tronoh ni and baru la ni dapat rasa sbb selalu sangat kedai ni tutup bila ibu blk kg...
Mee udang banjir ni sama ke dgn yg kat Taiping tu??? Entahlah yer...k'baayah tlg jawab....




Our breakfast yg simple and segera...hahaha....made in kedai...



Tghari tu lak kami ikut k'long ke sekolah k'yong....MRSM, Pasir Salak.... Actually tak janji pun nak ikut, last minit rasa nak ikut lak sbb k'long nak makan tghari kat sana... Kebetulan kami pun dah masak, so siap2 terus ikut k'long... Sampai jer MRSM dah kul 3pm...peehhh perut dah berbunyi, sempat snap 2-3 keping pikcas jer....
Pastu semua org dah heboh lapor...bukak bekal terus ngap... Pikcas makanan pun tak sempat nak snap...



Menu tghari tu dari k'long...
1. Gulai lemak ikan lampam (feveret k'yong)
2. Ayam goreng
3. Ikan goreng
3. Ulam jantung pisang + sambal belacan

Menu dari kami:
1. Udang goreng kunyit
2. Ayam goreng
3. Kentang goreng

Memang berselera makan ramai2 kat situ...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net