By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Apr-2009 11:55 Email | Share | Bookmark
xtvt Hari Sabtu...



Sabtu lepas mak and asu datang umah... Tghari tu kami p makan kat Hotel Hillcity, Ipoh... Hotel tu tgh buat offer makan utk lunch and dinner...sorg just RM14.90... Asu ajak p makan kat tu...so, ibu pun bawa la... Yg p pun just ibu, asu and anak2, mak, furqan and abg long... Baby Aina tgl dgn bb sitter... Klu bawa dia nanti ibu yg tak dapat makan...hehehe.... Tapi masa tu ibu lupa bebenor nak bawa kamera... Tak da pikcas la utk kami buat kenang2an... Frust gak...tapi nk wat camno dah lupo...

Ni lak semua pikcas masa ibu bawa diorg ke Eco Park... Lepas makan kat hotel tu, balik umah jap...rest, solat and tido...dah kenyang...zzzzz Petang kluar lagi ke Eco Park ni... Bebudak semua tu memang happy sakan ler dapat main kat situ... Masa kat sini pun ibu tak sempat nak snap pikcas bebudak tu bagi ikan makan sbb ibu kalut dgn baby Aina... Pastu leka lak menyembang dgn asu and mak...

Apa2 pun layan jer la ye pikcas yg tak seberapa ni...









Quote:
Kepada semua kengkawanku...liyana minta maaf bebanyak yer sbb tak dapat nak belanja kalian makan pizza...actually liyana dah ada niat yg lain utk voucher pizza tu... Liyana ingat nak buat surprise party kat pizza nanti utk besday mak on 25.04 ni... Mak liyana suka bebenor makan pizza so nak buat besday dia kat situ and guna semua voucher pizza tu...SORRY ye kengkawan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net