By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Apr-2009 16:30 Email | Share | Bookmark
Hadiah Yg Di Nanti Dah Tiba...



Yeh..yeh..yeh.. Hadiah yg ibu nanti kan selama sebulan dah sampai kat office ibu pagi semlm... Haaa....nk tahu apa hadiahnye... Jeng..jeng..jeng..voucher makan pizza sebanyak RM200.00 dari Sinar FM....

Actually ibu menang dalam siaran bersama Linda Onn jam 2-6pm di Sinar FM...feveret radio ibu tu... Dlm rancangan tu Linda Onn ada jawapan and kita sebagai pendengar just buat satu soalan jer utk jawapan dia tu... Ibu menang on 16.03.2009 and baru sekarang dapat voucher ni... Emmm memang lama benor nak sampai voucher tu...

Nak tahu mcmana ibu menang.... Ha...mcm ni citernye, petang 16.03.09 (hari isnin) masa tu ibu otw balik dari office ke umah...siaran Sinar FM memang menjadi pilihan ibu masa dlm kereta... Masa tu ibu dah sampai depan umah tapi hujan lebat giler, memandangkan hujan tersangatlah lebat maka ibu terpaksalah lepak jap dlm kereta dgn baby Aina... Abg long masa tu kat kg. umah nenek...

Hari tu Linda Onn punya jawapan memang best..."kerna terpaksa"... And tetiba satu soalan cepu emas datang kat dlm kepala otak ni... Soalan yg ibu bagi pada Linda Onn adalah..."Kenapa Linda Onn dan Fahrin Ahmad putus cinta" haaaa soalan cepu emaskan...hehehe Tapi Linda Onn tak bagi ibu sebut nama Fahrin Ahmad, Linda Onn suruh ibu sebut "Sipolan"...so ibu pun ikutlah cakap dia sbb nak menang punya pasal...

Soalan: Kenapa Linda Onn dan sipolan putus cinta...
Jawapan: Kerna Terpaksa...dari Linda Onn...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net