By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Apr-2009 07:00 Email | Share | Bookmark
Setelah Baik Dari Demam...



Alhamdulillah baby Aina dah sihat dari demam... Cuma ada sikit batuk and selsema... InsyaALLAH nanti sihat la tu...

Pikcas ni ibu snap mlm tadi... Rupa2nya anak dara ibu ni demam nak tambah akai... Boleh dia mengamuk sakan mlm tadi sbb nak menghadap laptop ni... Ishishish...dasyat betoi anak dara den ni...

So nak tak nak terpaksa jugak la abah membenarkan baby Aina main tekan2 kat laptop tu... Yg paling best cara dia pegang mouse and taip...wah macam dah terror bebenor...kihkihkih... Bila ibu suruh tengok kamera, kemain jual mahal betoi dia... Payah sungguh nak nengok kamera... Suka bebenor dia dapat ngadap laptop tu... Dia pun nak merasa gak guna laptop, ni asyik ibu and abah jer kan...hehehe...





Ha... ni la hasil kerja baby Aina... Entah apa2 yg ditaipnye...
Nasib baik tak jahanam laptop kami tu...hehehe...





Ni lak abg long yg tengah tekun buat homework... Kami suruh buat dlm bilik dia tak nak...takut la tu...
Abg long ni memang penakut orgnya... Tapi klu main dlm bilik tu blh pulak...emmm confius2 ibu...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net