By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Apr-2009 13:38 Email | Share | Bookmark
Urusan Seri Paduka Baginda...

Wah kasi gempak jerkan title entry ni... Bukan urusan seri paduka baginda...tapi urusan family... Semlm kami adik beradik berkumpul kat Pejabat Tanah Batu Gajah untuk satu urusan keluarga...

Actually kami ke sana utk angkat sumpah menyatakan kami 4 beradik nak letak nama mak keatas semua tanah2 yg kami ada... Mak sebenarnya hanya pemegang amanah dan memandangkan kami semua dah besar dan dah ada keluarga sendiri, maka kami sepakat nk bagi semua tanah2 tu pd mak...

Tapi masa angkat sumpah tu ibu and asu tak ada sbb kami kebawah utk buat satu lagi urusan... Utk dapatkan satu lagi perintah arahan... Emmm memang penat dibuatnye, kejap naik, kejap turun... Bayangkanlah kuanter bayar kat bawah, nk angkat sumpah kat atas dh la tinggi tak da lift lak tu... Jenuh kami naik tangga... Penat sungguh...



Ni lak pikcas kami sebelum dipanggil masuk utk angkat sumpah... Sempat lagi kami berposing...hehehe.... M'usu tu adik kpd mak, kami terpaksa minta tlg dari m'usu utk jaga baby Airil, Furqan and Nabil sementara kami didlm utk angkat sumpah... Almaklumlah para bapa2 semua berkerja, so terpaksalah kami menggunakan khidmat m'usu... Anyway thanks to m'usu sbb tlg jaga bebudak ber3 tu...



Lepas selesai angkat sumpah and buat bayaran, kami ke cafe utk yum..yum..yum... Perut dah lapor... Bayaran ni utk segala macam dokumen... Dan sekarang semua dah settle...amin...



Ni lak masa kat Giant... Mlm tu kami ke Giant, abah nk mencari barang katanya... Actually ibu penat giler time tu, tapi bila diajak berjalan...terus segar bugar...hehehe...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net