By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 30-Mar-2009 07:33 Email | Share | Bookmark
Baby Airil Naufal Balik Kg...

Last Saturday ibu, abg long & baby Aina balik kg umah mak kat Tronoh, abah tak blk sbb dia banyak kirja nk buat... So, abah kena tinggal...hehehe... Ikutkan minggu ni memang tak blk umah mak sbb kami ada hal, tapi terpaksalah dibatalkan sbb adik ibu (Asu) nk blk ke kg. so kami pun blk jugalah kat umah mak...

Adik ibu ni duk kat Kuantan, dia blk sebab kami ada urusan family on this Wednesday... Lagipun dia blm bawa balik baby Airil kat Perak, so 2 + 1 la dia blk kali ni... Dia pun balik ber3, husband dia tak ikut... So, ptg sabtu tu kakak ibu (k'long) yg ambik kitaorg kat umah... Wahhh dijemput ambik lagi...hehehe... Blk Ipoh nanti abah lak yg akan ambik kitaorg... Memang best klu pakai driver ni...diambik and dijemput...kihkihkih...

So, bila blk kg. abg long la yg paling suka sbb blh main sampai tak hinggat dunia... Baby Aina lak tak duk diam, habis 1 umah nenek dia round and memunggah... Umah nenek luas, mcm2 dia blh buat... Pastu ulang alik ke umah mama (k'long) yg hanya sebelah umah mak jer...

Oklah kat bawah ni ada sikit pikcas baby Aina & baby Airil... Kemain seronok baby Aina dgn baby Airil... Siap nk dipeluk2nya, dicium2nye...ishish mcm2 dia nk buat kat baby Airil tu...

So, layan jer la yer pikcas2 semua ni... Pikcas manja baby Aina dgn baby Airil...











Ni lak pikcas baby Airil dgn ibu, mama and k'win... Yg tgh makan tulah adik ibu..asu..yg tu anak sulung dia...Aidil Nabil...umur 5thn... Dia tgh mkn nasi berlaukkan siput sedut masak gulai lemak cili padi... Emmm memang sedap...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net