By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 27-Mar-2009 16:22 Email | Share | Bookmark
Baby Aina Yang Sibuk...





Actually petang tu abg long yg nak main, entah mcmana baby Aina nampak lak abg dia duk pegang buku and pensil...
So, baby Aina apa lagi nak la buku and pensil tu... Terpaksalah abg long dia cari buku masa dia tadika dulu2 and kasi kat adik dia yg sorang tu...

Bila dapat jer buku and pensil tu, baby Aina punya sengeh sampai ke telinga...hehehe... Sampai blh nampaklah semua gigi dia yg baru ada 8 batang tu...
Dapat jer semua tu terus dia nk menconteng buku tu... Betoi lak tu dia pegang pensil, tapi buku tu terbalik...kihkihkih

Dah puas dia conteng2 buku tu, dia boleh lak nak conteng2 lantai... Mak aaiii kang ada yg kena marah dgn abah... Cepat2 la ibu ajar dia ABC...
Tu pun nak sekejap jer pastu dia nak menconteng gak lantai... Nak tak nak kena ambik la pensil tu...and bagi dia main benda yg lain...
Nasib baik ok...kalau tak jenuh den...

Emmm sampai terkoyak juga la buku tu dikerjakannye... Habis musnah semua benda dibuatnya... Poning...poning...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net