By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Mar-2009 10:29 Email | Share | Bookmark
@ Eco Park...Bandar Seri Botani, Ipoh...



Ari ahad lepas abah bawa kami ke Eco Park, Bandar Seri Botani... Actually Eco Park ni dekat bebenor dgn umah kami, tapi tak pernah menjejakkan kaki ke sini... Rupa2nye cantik giler kawasan kat Eco Park ni... Org memang ramai... Kawasannye teramatlah luas... Macam2 ada.. Klu nk tau apa yg ada...terus layan jer entry ni...hehehe...

Kat bawah ni hanya sebahagian kawasan jer yg ibu dapat snap pikcasnye sbb ibu tak ronda keseluruhan kawasan tu... Abah and baby Aina dah tak larat nk berjalan... Ibu and abg long no problem ok jer...hehehe... Tapi kesian lak dgn abah sbb dia yg kena dukung baby Aina...

Apa2 pun layan jer lah semua pikcas2 ni yer...





Kebanyakan org yg datang kat Eco Park ni tak akan lepaskan peluang utk bagi ikan2 kat situ makan... Ikan2nye teramatlah banyak and besar2 semuanye... Baby Aina & abg long cukup seronok bg ikan2 tu makan... Nasib baik petang tu kami bawa roti and abah bawa sikit makanan ikan dari umah... Memang seronok tgk ikan2 tu berebut makanan...

Pikcas kat bawah ni aksi abah, abg long & baby Aina bagi ikan2 tu makan... Tgklah rupa ikan2 kat dlm air tu...geli pun ada tgk mulut masing2 ternganga tunggu makanan... Lapor bebenor agaknye ikan2 tu...hehehe...





















View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net