By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Mar-2009 14:04 Email | Share | Bookmark
Besday Party For Aizat, Furqan & K'Win




Salam semua....

Alhamdulillah dapat gak ibu mengupdate besday party abg long ni... Walaupun dah agak lama, tapi rasanya blm basi lagi...

Seperti yg ibu celotehkan kat entry sebelum ni, kamera ibu tertinggal kt kg. and bila dah ada kamera, ibu lak bz giler kat office ni... So, baru sekarang ada kelapangan utk mengupdate... Tu pun dok curi2 masa buat kat office...hehehe... Internet kat umah lak tak leh guna sbb ari tu moderm kena sambar petir... Untill now blm ok2 lagi...dok tgu Telekom ganti yg baru... Lambat betoi depa ni buat kirjekan... Dah berhari2 internet kat umah tak berfungsi...rugi betoi...

Ok berbalik ke tajuk asal...ni lah suasana and sikit pikcas yg dapat ibu and k'yong snap... Maklumlah sibuk nk melayan tetamu lagi, dgn baby Aina yg meragam lak ptg tu...ishishish memang geram toi dgn dia... Walaupun pikcas tak banyak tapi oklah utk buat kenangan celebration besday abg long yg ke 7 thn...

Anyway utk adik Furqan & Awin...alang ucapkan HAPPY BIRTHDAY to u all....Semoga panjang umur, sihat selalu dan menjadi anak2 yg soleh & solehah...amin...









Semua menu kat atas ni dimasak oleh chef kami...sapa lagi klu bukan my sister...KAK LONG... Ibu and s.i.l (k'niza) just buat dadih and puding laici... My mum buat nasi impit dgn sayur masak jawa... Kuah kacang mak order dgn mak teh...memang sedap...



Ni lak pikcas bestfriend ibu yg hadir pd ptg tu... Linda lah org yg 1st dtg dgn mak, kakak and anak2 dia... and juga yg terakhir blk sbb kami tunggu sorg lgi member nak dtg... Sapa lagi klu bukan momma Damia...Lela... Berbilion thanks to Lela cz sudi gak dtg ptg tu, walaupun dtg lewat at least dtg gak dari tak dtg...kankankan... Linda too... Nama anak Linda sama dgn baby Aina...AINA jugak...hehehe...





Lepas jer kami borak2 and lepak2 kat umah my mum, kami gerak lak keumah Alia...our bestfriend too... Alia ni baru pindah balik ke semenanjung dari Serawak, ikut hubby dia kerja kat sana... Baru 2 minggu dia kat kg, umah Alia just kat belakang umah my mum jer... Petang tu Alia tak dapat dtg umah ibu sbb anak dia demam... So, kami jer lah yg p tgk dia and anak pompuan dia yg debab tu...sapa ke nama anak dia...dah lupa ler pulok...

Walaupun dh mlm and hujan, kami tetap redah jugak... Nak jumpa member lama punya hal... Kesian kat Damia and Aina dok kena hujan... Mudah2an antibodi diorg kuat mcm mak2 depa...hehehe...



Perasan tak kat dlm pikcas tu, ibu sorang jer tak pegang anak... Ibu tinggal baby Aina kat abah dia sbb tak da org nak pegang dia kat dlm kereta... Cian dia kena tinggal...

Apa2 pun ibu happy sesangat sbb dapat jumpa bestfriend ibu ...Linda, Lela & Alia... Bilalah lgi nk kumpul cam gini yek...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net