By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Mar-2009 16:08 Email | Share | Bookmark
Abang Long Playing With Big Foot...



Hajat hati nak bawa abg long & baby Aina main layang2 kat Padang Polo, tapi petang smlm hujan lak... So, terpaksalah abah kekedai utk beli bateri kereta control tu nk bagi kat anak jantan dia main... Nak pujuklah konon2 utk tak ke padang polo... Nasib baik abg long ok and agree nak main kereta control tu...

Actualy big foot tu abah punya, abah dh beli dari dia bujang lagi... Memang abah simpan baik2 utk bagi kat anak dia main... Alhamdulillah termakbul hajat abah... Ini bukan 1st abg long main big foot abah ni, cuma jarang main sbb kos baterynya...mak aiii banyak batery nk guna....berpuluh RM gaklah abih.... Tapi anak punya pasal, apa2 pun tak kisah....

Kerna nak main jugak ptg smlm, 2 beranak tu main dlm hujan... Hujan renyai2, klu tak basah kuyup 2 beranak tu... Tu pun ibu bising, baru main kat dlm posh... Terpaksalah abah kluarkan 2 biji kereta tu utk bg ruang kat anak dia main...hehehe...

Abg long memang enjoy main dgn big foot abah, tapi cian baby Aina asyik kena buli dgn abg long dia jer... Baby Aina tak pandai main lagi...nanti dah besar blhlah main yer sayang...

So, kat bawah ni jer lah pikcas yg sempat abah snap... Ibu ptg semlm sibuk kat dapur utk menyiapkan sarapan petang... Apa2 pun layan yer la pikcas ni yer...





Ni bunga teratai kat umah... Rupa2nya dlm bunga tulah teratai tu duduk yer...hehehe... Ibu pun baru tau...kihkihkih... Abah snap pikcas ni petang semlm... Cantikkan...masa dia kembang, sblm mengembang and dah ada teratai... Memang cantik...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net