By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 8-Mar-2009 13:28 Email | Share | Bookmark
Kena TAG...

1st time ibu kena TAG... Entah betul entah tak apa yg ibu buat ni... Harap2 betoi la yer...

TAG ni dtgnya dari best friend ibu since umur 6 tahun lagi... Lela...momma Damia http://tiwabanos.fotopages.com...

Sori la ya cikgu, anak murid lambat buat homework...baru belajor...

Quote:
1.DO YOU THINK U ARE HOT?
~ Hot FM ker??? Hehehe....HOT la bila di"HOT"kan...

2.UPLOAD UR FAV PIKCAS
~ Nilah pikcas yg ibu & abah paling gemor...



3.WHY DO U LIKE THAT PIKCAS
~ Sbb dlm pikcas ni 2 badek ni tgk kamera dgn aksi manja sekali....bukan senang nk snap pikcas yg depa blh tgk kamera sesama....

4.WHEN WAS THE LAST TIME YOU ATE PIZZA?
~Last Thursday, kat Ipoh Garden...lunch dgn member Lin namanye...actually ari tu saya belanja Lin sbb Lin banyak tolong dlm hal2 keje...

5.WHAT NAME DO YOU PREFERS BESIDES YOURS?
~ emmm....nama yg dh lama berkenan...tapi tak da makna...namanya MELISSA...lembut jerkan klu nk disebut...

6.THE LAST SONG U LISTEN TOO?
~ Tghari tadi masa tgh masak...lagunya Bercanda Di Pasiran Pantai...

7.PEOPLE TO TAG
~ Memandangkan tag ni kena bg kat kengkawan, maka dgn ini ibu pun memanjangkan tag ni kpd kengkawan yg ibu nk kenal dgn lebh dekat...sori lah klu seblm ni u all dah kena tag ni...buat juga la yer utk saya...
i) As - Astakona
ii) K'Ct - LoveLane
iii) K'Mira - Mrs. Johar
iv) Chek Mawarni - Somell
v) Anis - Mama Aisya


8.WHO IS NO 1?
~ As...org Perak ni...memang dh lama cari kawan dari Perak...dapat gak...

9.NO 3 IS HAVING RELATIONSHIP WITH?
~ Seronok tgk pikcas K'Mira...teringin nk tgk pikcas dia senyum nampak gigi...sure lagi manis rupa diakan...

10.SAY SOMETHING ABOUT NO 5
~Pn. Azmahanis Idris full name dia...kawan masa sesama belajor kat ITI KL dulu...kawan suka, duka & nakal bersama....hehehe...betoi tak anis...

11.HOW ABOUT NO 4
~ oooo ni pun kawan saya masa belajor kat ITI KL gak...walaupun lain cost tapi kami tetap mesra...love u chek...

12.AND NO 2?
~ K'Ct...yg baru kukenali dlm dunia fotopages ni...seronok baca celotehnya dlm FP k'ct...blm pernah bersua rupa lagi...bila la agaknya yer???


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net