By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Mar-2009 15:22 Email | Share | Bookmark
Abg Long & Baby Aina Main Kat Padang...

 
 


Ni xtvt petang semlm... Mcm biasa bila balik jer umah, 2 badik ni sure tak nak masuk umah... Depa nak melepak, main2, lari2 jap kat luar... Tak sah klu tak main2 kat luar tu dulu... Lagipun klu ptg jer memang ramai akan melepak kat area rumah tu... So, ibu pun join sekaki la dgn jiran2 tu, borak2 kosong...bukan mengumpat hal org tau... Baby Aina akan berlari kesana kesini dgn gumbiranya, abg long lak main dgn kengkawan..

Emmm sejak abah belikan abg long layang2 ni, tiap2 petang nk main layang2... Klu tak pun abg long akan main bola sepak dgn kawan2 kat taman tu... Sejak dok kat situ, baru kali ni lepaskan abg long main kat padang dgn kawan yg dia pun baru kenal... Klu tak blk jer, terus masuk dlm umah and main kat dlm jer... Sampai abah kata bagi dia berkawan sikit and belajar sepak bola...nanti tak pandai lak anak jantan dia sepak bola...hehehe... Utk ibu lak abah selalu kata p la bermasyarakat sikit...nanti tak kenal jiran2 lak... Ishish...kadang2 tu letih nak p menyembang dgn depa...kadang2 layan jugak dgn depa2 tu...

Alhamdulillah kami dapat jiran2 yg baik2... Tolong-menolong, bantu membantu, pendak kata best la... Kami pun dah rasa mcm family jer...mudah2an biar la kekal cam gini hingga keakhir hayat...amin...

So, kat bawah ni semua pics xtvt ptg semlm... Abg long dgn layang2nya, baby Aina dgn aksi2 gumbiranya... And jiran2 kami yg tak semuanya ibu dapat snap, sbb bateri kamera dah kong... Yang paling best time abg long main layang2... Baby Aina asyik kejar jer layang2 abg long... Dia nk juga pegang layang2 tu, nasib baik tak menangis kat tgh padang tu... Klu tak jenuh gak...

Apa2 pun layan yer la ya all pics kat bawah ni...









Gumbira sungguh baby Aina, mcm org baru lepas dari sangkar jer kan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net