By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Mar-2009 04:39 Email | Share | Bookmark
Gambor Tercicir...

Pics ni actually lepas sukan kat sekolah abg Aiman ari tu...
Entah mcmana blh tercicir lak gambor ni
Tak kisah la tu yek, tak basi lagi rasanya...hehehe...

Sampai jer kat umah tghari tu terus dia baring2...lepaskan penat...
Ibu pun relax jap, pastu mandikan baby Aina baru dia segar bugar and mula menyelerakkan umah...
Tgklah tu baby Aina pakai topi abg long dia sampai sengetbenget...

Abg Aiman lak kelaparan, nasib baik my mum dah masak awal2 (masak sebelum p sukan)
My mum dah tau, blk nanti sure letih and kelaparan...
Walaupun banyak makanan kat sekolah tadi, tapi tetap lapor nasi...
Thanks mak...

Apa2 pun layan jer la ekk gambor ni...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net