By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Mar-2009 23:09 Email | Share | Bookmark
Sport Day @ S.K.Seri Tronoh...



Hari ahad lepas (01.03.09) kami ke Sekolah Kebangsaan Seri Tronoh ada hari sukan... Actually nilah sekolah ibu belajar dari tahun 1 hingga ke tahun 6...
So, now anak2 buah (anak2 kakak) yg sekolah kat sini...abg Aiman & kak Win... Abg Aiman tahun 5 & kak Win tahun 3...
Dan pengusaha kantinnya lak kakak ibu...kak long... Emmmm memang best anak2 dia sbb mkn free...

Ibu kesana sebenarnya utk tlg k'long, dia ada bukak gerai kat padang tu... Seawal 6pg ibu kena bangun sbb nak kena bawa barang and nk kena susun kat padang sekolah tu... Baby Aina lak awai2 dah bangun, so terpaksalah ibu mengangkut juga dia kesekolah pagi2 buta tu...
Nasib baik dia tak kacau sbb seronok sesangat main kat area kantin tu...

Kat bawah ni pics sukan tahunan S.K.Seri Tronoh bagi tahun 2009... Tak banyak pics yg dapat ibu snap sbb sibuk tlg k'long kat gerai dia... Utk tahun ni banyak sungguh acara sukannya... Abg Aiman & k'win pun banyak masuk acara, tapi ibu tak sempat nk snap sbb k'long asyik menjeling jer...hehehe... Bayangkanlah sukan tahun ni jam 1.30tghari baru settle... Pehhh memang penat giler... Tahun ni umah abg Aiman dinobatkan sebagai Juara...RUMAH KUNING... Tahniah buat abg Aiman... K'win umah hijau dapat no.3...ok la tu atleast tak number last...hehehe... Ehheheh sama mcm abg long Aizat rumah hijau number 3...hijau tak da ong la...

Apa2 pun enjoy with all pics la yer...









Ni lak semua pics masa kat gerai k'long... And pics campur2... Mcm2 yg k'long jual..laksa, nasi lemak, hotdog, nugget, keropok lekor, buah2an...ishish banyak la...tak tertulis rasanya...hehehe... Ibu telupa lak nk snap pics segala macam jenis makanan tu...
Ibu tak banyak menolong sangat...yg banyak ibu tlg...'tolong makan' jer.... Memang kenyang duk kat situ...





Masa sukan berjalan baby Aina yg paling gumbira... Blh berjln kesana kesini, berlari...memang penat nk jaga dia...
Nasib baik k'ngah ada...k'ngah yg banyak tlg jaga dia... Abg long entah kemana...
Pastu baby Aina nagis sbb letih...nk tido, bangun awai sangat...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net