By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Mar-2009 08:00 Email | Share | Bookmark
Abah Masuk News Paper...



Last Sunday (01.03.2009), muka abah and her friend (Michael) kluar news paper STAR...
Tak dak citer lain, semua pasal business abah...

Abah pagi2 dah call ibu (masa tu ibu kat kg, abah tak ikut blk) nk inform yg abah masuk news paper...
Wah apa lagi ari tu abah memang bz giler dgn pangilan telephone... Semua nk tanya pasal business abah...
Hope lepas ni rezeki abah makin bertambah and lebih murah....amin...

So, sapa2 nak buat kerja2 kayu ke, nk repair barang2 lama ke, nk buat pergola ke, nk minta pendapat ke...
Blhlah contact my hubby (Dodi) or her friend (Michael) kat no hp dlm news paper tu...





Sorilah ibu tak leh nk scan 1 pg news paper tu, tu sbb citernye sekerat...
Sapa2 yg ada beli STAR blh lah baca di muka surat M11 dgn sepenuhnya...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net