By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Feb-2009 20:48 Email | Share | Bookmark
Sport Day @ SRAHIpoh...





Ari Sabtu lepas Sport Day kat sekolah abg long Sblm tu kena hantar baby Aina kat umah baby sitter dulu... Baby Aina kena tinggal, nanti dah besar sikit ibu bawa dia lak... Klu tak, tak tercontrol ibu...hehehe...

Awai2 pg dah bangun takut jln jem... Sampai jer kat sekolah kul 7.10am, tapi tak ramai yg ada... Kira ibu org yg ke-5 awai... Aduih...klu tau kluar lambat sikit pun tak pa... Ni dok dgr cakap abah lah suruh p awai, takut jln jem katanye... Geram toi... Dah lah kantin pun tak bukak lg, perut dah lapor... So, terpaksalah ibu call abah suruh dtg hantar kuih...hehehe...

Semua ni pics sebelum diorg buat perbarisan... Seblm perbarisan diorg kena berkumpul dulu kat depan kelas ni... Utk mualimah & mualim nk pakaikan pakaian seragam diorg... Mcm2 kreativiti mualimah & mualim depa buat kat rumah masing2... So, tgklah pic yg sempat ibu snap ni...





Abg long tahun ni dia rumah hijau, katanya rumah hijau no last... Alahai cian anak ibu rumah last... Tak pa nanti pulun ambik markah lagi yer...
Abg long masuk 1 acara jer... Nak tau apa acaranya, tu ada kat bawah....





Alhamdulillah abg long dapat no.1 Abg long masuk acara bawa bola pingpong dlm sudu... Klu nak tau utk 1 pasukan jer pun ada lebih kurang 10 org utk acara ni... memang lama nak tunggu habis... Anyway abg long memang suka sangat dapat hadiah...

Emmm lepas berlari, abg long ajak lak ke gerai kat tepi padang jer... Katanya nak beli makanan, rupa2nya dia beli ais cream... Baru habis berlari dok pulun ais cream lak...

Kat bawah ni semua pics perbarisan, bacaan ikrar dr ketua pengawas, persembahan Silat, Teakwando & Karate... Memang meriah la Sukan dia...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net