By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Feb-2009 08:00 Email | Share | Bookmark
@ Sekolah Abg Long...



Pagi semalam ibu ke Sekolah Rendah Al-Hidayah sbb nak tukar baju sukan abg long yg besor bebenor... Ibu ingat ok lah size L, rupa2nyer besor sesangat... Langsung jadi jubah utk abg long.... Mcm size utk budak sekolah menengah jer...

Masa ibu pergi semlm, abg long tgh buat training utk sukan dia... Ibu pun menyebukkan diri kat situ... Sambil2 tu dok snap beberapa keping pics saja utk kenangan dia...

Sukan abg long on 21.02.2009 ni...insyaALLAh ibu akan pergi tapi kejap jer kot sbb ibu kena kerja... Abah yg akan bergilir dgn ibu nanti...

Kat bawah ni semua pics masa abg long buat training... Seronok tgk mereka buat training...teringat time sekolah dolu2...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net