By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 15-Feb-2009 15:00 Email | Share | Bookmark
Jengguk K'Yong @ MRSM, Pasir Salak...



Hari ahad last week ikut my sister (k'long) p jengguk k'yong (anak sulong k'long) kat MRSM, Pasir Salak... K'yong baru masuk kat situ on 10.02.2009 last week... Alhamdulillah impian dia nak masuk MRSM tercapai...

Actually k'yong tak bagi mama and ayah jengguk dia utk 2 minggu ni... Tapi belum sampai 2 minggu, k'yong dah call mama dia ari2 suruh jugak datang on last week (kira masa tu dah seminggulah dia menetap kat MRSM tu...)

Ha...tu lah sombong sangat, konon2 nak jauh dgn parent and berlagak tak nak jumpa parent dlm masa 2 minggu... ni dah menangis2 suruh datang...huhuhu... Memang kelakar bila ingat kata2 k'yong, tapi last2 dia jugak yg ngobak...hehehe...

So, tgklah muka org nangis ni...sedih bebenor rupanyer....





Lepas puas k'yong nangis and sessi jejak kasih...kami berposing jap kat dlm bilik hostel dia.... Actually parent or visitor tak leh naik ke dorm... Tapi ari tu kami main terjah jer naik kat dorm k'yong... Dah lah dorm dia paling atas, nak jerit dari bawah, kang satu Maktab semua org kluar...hehehe...



Pastu kami bergerak lak kat dewan makan, sbb mama dia ada bawa bekal nasi utk k'yong... Emmm dah kenyang nangis...kenyang makan lak anak dara ni... Ari tu mama dia just masak sup ketam and sambal belacan jer... Kami semua as pemerhati jer lah... lagi pun kitaorg dah makan before kluar umah tadi...
Sambil2 makan, kami borak2 pasal MRSM... Ada jer citer dari anak dara ni... Dari bab makan, hostel, peraturan yg ketat sampailah bab kengkawan lelaki kacau dia... ishishish...mcm2 citer...

Tgh2 sedap makan, nenek dia lak call (my mum ler)... Ha...nasib baik tak menangis lagi... Selalunya klu bab2 mengadu nasib ni k'yong akan menangis citer dgn nenek dia... Tapi nasib baik tak memelih lagi air mata... Control cun la tu....




Ni semua pics masa kat dewan makan and nak balik dari MRSM.... Baby Aina paling suka klu dilepaskan berjalan sorang2...

So, layan jer lah yer pics2 ni...





Ni permandangan MRSM Pasir Salak, Perak...





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net