By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Feb-2009 13:01 Email | Share | Bookmark
Jalan2 @ Genting Hihgland...

 
 
 
 
 
 
 




Balik dari umah asu kami singgah jap kat Genting... Abg long nak sangat p Genting And ibu lak teringin pulak nak merasa naik cable car...
Sebelum ni dengar cable car pun dah gayat Entah kenapa kali ni nak naik sesangat...hehehe... Dah tak gayat lagi la tu...

Kami sampai kat Genting pun dah lewat, around 3.30pm.... Dari umah asu kul 10.30am...konon2 nak kluar awai...tapi tak dapat sbb banyak benda nak dibuat pagi tu...

Sampai Genting Sepah kul 1.15pm, kami p makan tghari dulu and baru naik cable car... Nasib baik org tak ramai....



Kami tak p mana2 pun kat atas tu... Just lepak2 kat dataran tu bagi baby Aina jln2, lari2, main2 dgn abg long dia... Actually kitaorg kejar masa.... Sbb nanti my mum nak kena balik Tronoh jugak ptg nanti....

Abg long ada ajak masuk kat tempat2 game (indoor) tu tapi teramatlah payah and susahnya dgn baby Aina ni...
Dah la jln tak nak kita pegang main jln jer dia tu... Aduh...memang payah nak control dia kat tempat2 public mcm ni...
Lagipun kitaorg tgk nenek dah mcm penat + letih...kesian lak kat my mum tu...

Utk abg long, lain kali kita p lagi and stay 1 night kat sana... Blh semua tempat kita terjah... InsayaALLAH...

So, apa2 pun layan yer lah yer pic2 yg kami sempat snap kat Genting tu as our memories yg hanya dlm masa 1 hour jer....

















Masa kami otw balik, terserempak dgn Dato' Aziz Satar kat R&R...ibu dah lupa R&R mana, tapi seblm Genting Sepah...Dato' Aziz sorg, baru blk dari Kuantan kot...
Masa kat R&R tak sempat nak keluarkan kamera saja utk kenang2an... yg kat bawah tu kereta dia ler...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net