By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Feb-2009 23:36 Email | Share | Bookmark
Kasihnya Adik Pada Abang...



Pic ni disnap waktu abg long nk tido... Tgklah tu mata abg long dah kuyu tu...ngantuk sesangat....
Tapi bila adik dia dtg and peluk abg long, terus abg long buka mata.... Terbantut tido abg long...hehehe...
Baby Aina paling suka peluk abg long dia, siap cium2... kadang2 naik geli abg long... abg long tahan jer dah adik dia...
And org yg selalu dengki adalah ABAH.... sbb baby Aina tak nak peluk abah...kihkihkih....
Tapi bila mood baby Aina tak baik, abg long tu lah tempat dia lepaskan geram... aik kecik2 pun dah pandai nak kenakan org....
Emmm itulah dia Baby Aina....
Kadang2 tu sampai dipukul2nya kepala abg long, tak pun dia akan tarik rambut.... Abg long apa lagi menjerit minta tlg la....
Cian abg long dia.... Main slamber jer baby Aina ni.....

So, tgklah aksi baby Aina yg peluk abg longnya ni....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net