By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Feb-2009 22:26 Email | Share | Bookmark
Baby Aina With Sunglassnya...



Sunglass tu actualy abg long dia yg punya.... Memandangkan abg long dia ada banyak, so bg kat baby aina se... Baby Aina pun suka ler bila dapat sunglass ni sbb blh dia buat main....kuangkuangkuang.....
Yg paling best & kelakor time kitaorg pakaikan dia sunglass tu....baby Aina akan jln terhoyong hayang, sbb jln dlm gelap....hehehe..... Nasib baik tak dilangarnya tiang/dinding kat dlm umah ni.....
Abg long dia lah yg kena guard baby Aina bila pakai sunglass.... Cian abg long, tapi tak pa....abang sayang adik....
So, tgk la aksi baby Aina dgn sunglassnye....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net