By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Feb-2009 22:48 Email | Share | Bookmark
Ragam Baby Aina @ Home...



Pics2 ni abah yg snap waktu baby Aina sibuk kacau ibu kat dapur....
Tak blh la sesapa masuk dapur sure baby Aina akan membontot and main2 kat dapur tu....
Benda yg dia suka main, kerusi tu.... Ditolaknya kesana kesini, klu jatuh...aduih...ibu jugak yg susah......
Pastu siap nak dipanjat2nya kerusi tu...ishish....mcm jantan la pulak anak dara aku ni....
Hai...memang susah klu nak kedapur.... Kena sembunyi2 klu nk masuk dapur...jenuh tu....
Tgulah dah besar nanti blh la tolong ibu kat dapur...ni tlg juga yer....tolong kacau....hehehe.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net