By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Feb-2009 10:45 Email | Share | Bookmark
Abg Aizat Tekun Buat Homework



Gaya abg long bila buat homework.... Boleh pulak tu tgk kamera....
Sejak dah masuk darjah 1 ni, banyak betoi homework dia....
Alhamdulillah semua dia blh buat atas tunjuk ajar and bantuan ibu & abah ler....hehehe....
Tapi ada satu subject tu dgn ibuabah sekali kena sama2 belajar....
Hah nak tau apa yg kitaorg kena belajar??? Bahasa Arab....
Nak storymory sikit pasal homework Bahasa Arab....
Pehhh dah la ibu abah tak berapa tau Bahasa Arab, dlm buka tu lak langsung tak da tulisan rumi or jawi....
Jenuh kami nak membuatnye....call cousin yg tau Bahasa Arab langsung tak diangkatnya hp....
Lastly ibu & abah suruh abg long tanya mualimah (cikgu pompuan) and buat kat sekolah....
Betoi2 kami tak leh nak tolong ajar.... Ibu dulo2 pun tak belajar Bahasa Arab...poning den...
Ibu dah beli kamus Bahasa Arab ~ Bahasa Melayu, so dari hari tu kami semua kena belajar Bahasa Arab....
Atleast ibu pun nanti blhlah cakap bahasa arab....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net