By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 31-Jan-2009 22:00 Email | Share | Bookmark
Makan2 @ Assam House Restaurant

 
 
 


Assam House Restaurant...sejak ada branch kat Medan Gopeng, ibu memang nak sesangat makan kat situ.... Before ni mkn kat Greentown Business Centre jer... Since bulan December 2008 lagi ibu nak makan kat situ, tapi tak kesampaian sbb abah sakit gusi time tu.... Lama jugak la abah kena sakit gusi... Cian abah....time tu abah kata tgulah dulu sampai gusi dia ok baru blh p makan kat Assam House.... Sbb klu p time abah sakit, tak syok lak abah nak makan.... Sure hilang selera nak makan.... Tu pun sepanjang abah sakit gusi, asyik kena buat nasi lembik jer senang abah nak makan....hehehe....
So, after sebulan menunggu akhirnya dapat jugaklah makan kat Assam House ni.... Makanan semua ibu yg pilih, abah & abg long ikut jer.... Pilih punya pilih...mak aii mcm nak mkn 4-5 org, banyak la pulak..... Yg nak mkn kami ber3 jer... Arghh kira ok la tu..... Segala jenis makan yg ibu order ada kat bawah ni...cuma ada 1 jenis lauk ibu terlupa nak snap...ayam kukus yg dibalut dgn daun pandan....pehh memang sedap.... Baby Aina??? bukannya dia nak makan sangat pun.... Kacau ibu & abah makan ada ler.... Sampai tak senang ibu nak menikmati makan2an tu....



Pics2 ni disnap before p mkn kat Assam House (sementara tgu ibu bersiap)....so, enjoy with all pic yer....



Ni masa kat Assam House.... Tgh tgu lauk pauk sampai... Tgk la baby Aina yg tak nak dok diam tu....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net