By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 12-Jan-2009 08:02 Email | Share | Bookmark
We All In Action....

All pics ni diambik lepas photographer snap gambar umah kami Tapi pics2 kami ni abah yg snap.....
Abah nak masuk pertandingan rumah.... So, hari tu abah bertungkus lumus menghias & membersihkan umah
Ibu pun ada sama membantu tau..... Mudah2an menang....amin...

So, memandangkan bilik pun dah mcm hotel, kami pun ambik chance ler bergambor....
Sampai abg long kata "Ha...klu mcm ni selalu kan best...rasa mcm tido kat hotel jer..."
Hehehe...pandainye anak ibu sorg ni....

So, enjoy with all pics yg kat dlm bilik tido tu dgn model2 cilik ku....











View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net