By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 11-Jan-2009 10:53 Email | Share | Bookmark
Muslimahku....

Alhamdulillah sikecik ku ini rupa2nya suka pakai tudung.... Sejuk perut ibu nak....
Actually mlm tu kami bawa baby Aina p klinik, utk check up (kena cucuk kat ponggung...cian dier.... )
Pastu kami singgah jap kat Giant, Tambun utk beli some foods...for our dinner... Ternampak ler pulak kedai menjual tudung and ada ler pulak tudung kecik utk budak2.... Ibu pun try la utk baby Aina....alhamdulillah ok utk dia.... So, terus ibu belikan 2 helai utk baby Aina.... Baby Aina lak langsung tak nak buka dari Giant sampai la dah balik umah bertudung la sikecik ku ini... Baby Aina suka sangat pakai tudung sampai berkali2 la dia suruh angkat nak tgk cermin.... Yg jadi mangsa abah dia ler.... Pastu dia akan cakap..."antik...antik..." (cantik la tu...) Nak tido baru baby Aina buka tudung...tu pun dia sendiri yg buka.... Mudah2an dah besar nanti tak liat nak pakai tudung yer sayang....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net