By: Liyana Hood

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  [67]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Apr-2008 08:50 Email | Share | | Bookmark
Ke Hospital Lagi....

Kat Ruang Menunggu Labour Room
Setia Menanti dengan Nenek
Petang ni ke hospital lagi, tapi ke Labour Room. My cousin dah masuk Labour Room since pagi tadi,tapi sampai petang pun blm bersalin lagi. Kami tunggu sampai pukul 6.30pm pun still belum bersalin, kami kena balik sebab hari dah nak malam maklum jer la bawa anak kecik ni payah sikit. Nasib baik Aina tak buat hal, dia blh tido lagi kat dlm tu....Kat Labour Room tadi ada my mum and my auntie. Sejuk giler kat Labour Room sampai Aina kena pakai selimut, nasib baik ada bawa selimut untuk dia....


Wednesday, 23-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hospital Besar Ipoh...

Sama colour uniform mak etty la....
Aik sempat makan lagi ke???
sapa yg sakit nie???
View all 6 photos...
Hari ni kami ke Hospital Besar Ipoh, melawat my cousin (auntie Aina & Aizat) nak bersalin tapi tak sakit2 lagi....kesian my cousin (namanye Zetty) kena tunggu kat hospital tu.....dia kena tahan sebab my cousin ni ada kencing manis....doktor kata apa2 hal pun kena bersalin esok jugak....so dia kena masuk ubat la kena paksa bersalin.....hope Zetty and Baby selamat....amin....

Balik dari hospital my son demam and sakit perut, kesian tengok Aizat menahan kesakitan....tu la org p hospital menziarah orang sakit tapi Aizat sedap jer makan (actually makanan tu untuk org yg sakit).


Tuesday, 22-Apr-2008 08:19 Email | Share | | Bookmark
Anak2 ku....

Muhd Aizat Firdaus
Nur Aina Firdaus
Aizat & Aina
Ni la anak2 ku....yang sulong namanye Muhd Aizat Firdaus Bin Rodzi dah 6 tahun and baby girl ni Nur Aina Firdaus Bt Rodzi baru 3 bulan. Jauhkan jarak diorang, emm memang susah nak dapatkan yg no 2 ni, dah 2 kali keguguran tapi alhamdulillah berkat kesabaran akhirnye dapat juga baby....dah dapat sepasang....


[<<  <  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  [67]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net